Drobné masné výrobky

Debrecínské párky
Obj.kód: 01330Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Dědova klobása
Obj.kód: 00750Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Eso párky
Obj.kód: 01320Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Frankfurtské párky
Obj.kód: 01410Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Kabanos
Obj.kód: 01480Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Lahůdkové párky
Obj.kód: 01020Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Libová klobása k opékání
Obj.kód: 01360Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Libové párky výběrové
Obj.kód: 01270Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Moravská klobása
Obj.kód: 04060Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.

Moravské párky
Obj.kód: 03610Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Moravské párky s Goudou
Obj.kód: 02200Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Párek "Delikates"
Obj.kód: 01370Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.