Dědova klobása

Dědova klobása
| Obj. kód: 00750 |
Skupina
Skupina

Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.

Podmínky skladování
Podmínky skladování

Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

   
Složení: Vepřové maso 89 % hm.; pitná voda; kuchyňská sůl; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant E250; koření; cukr; přírodní vepřové střevo.​​​​​​

MÁTE ZÁJEM O PRODUKT? NAPIŠTE NÁM.

Položky označené (*) je nutné vyplnit.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X