Archiv novinek

Důležitá informace - prodejna Tišnov

18.7.2024

Vážení zákazníci,omlouváme se za komplikace, které vznikají opravou silnice, i přes stavební úpravy na vozovce, kolem naší firmy a podnikové prodejny ( U Svratky) pro vás máme otevřeno.Pokud nebude možné dojet, lze dojít a zaparkovat poblíž.Děkujeme za pochopení

Pfko

20.12.2023


Projekt Snížení energetické náročnosti

19.4.2023

Snížení energetické náročnosti objektu společnosti Steinhauser, s.r.o.

Klasa

1.6.2021


Nově získané ocenění Česká Chuťovka

4.11.2020

V roce 2020 jsme získali ocenění Česká Chuťovka pro výrobky:Krkovička z naší udírnyKotleta z naší udírnyBůček z naší udírnySalám s Chipotle a Chedarem

5 otázek pro Ing. Ladislava Steinhausera

12.1.2020

Zajímavý rozhovor s ředitelem společnosti který dává nahlédnout do současné problematiky oboru i nad rámec firmy, přineslo poslední číslo Potravinářského zpravodaje

Nově otevřená prodejna v Brně Řečkovicích

15.8.2019

Vážení zákazníci, nově jsme pro Vás otevřeli prodejnu v Brně Řečkovicích.Adresa: Medlánecká 2286/3, BrnoOtevírací doba: Po-Pá 7:30 - 18:00So: 7:30 - 11:00

Lužánecký Guláš Fest

4.6.2019

V sobotu 1.6. 2019 proběhl 5.ročník GulášFestu, kde jsme soutěžili s Čokochili gulášem. Soutěžilo 20 družstev a nám se podařilo získat krásné druhé místo.

PROMO VIDEO

24.6.2018


VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X