Libová klobása k opékání

Libová klobása k opékání
| Obj. kód: 01360 |
Skupina
Skupina

Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.

Podmínky skladování
Podmínky skladování

Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Složení: Vepřové maso 64 % hm.; pitná voda; bramborový škrob; dusitanová solicí směs: jedlá sůl, konzervant: E250; extrakty koření (na nosiči: dextróza); stabilizátor: E450; zahušťovadlo: modifikovaný kukuřičný škrob E1442; granulový vývar (koření, řepkový olej); želírující látka: E407; barvicí potravina: červená řepa; antioxidant: E316; aroma. Plněno do jedlého přírodního vepřového střívka.

MÁTE ZÁJEM O PRODUKT? NAPIŠTE NÁM.

Položky označené (*) je nutné vyplnit.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X