VÝROBKY

Špekáčky - ZTS
Obj.kód: 01300Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Špekáčky na utopence
Obj.kód: 00560Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Šunkové párečky
Obj.kód: 01210Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Špekáčky Steinhauser
Obj.kód: 01070Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vepřové koleno zadní s kostí
Obj.kód: 07150Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Trampská cigára
Obj.kód: 01310Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vídeňské párky se sýrem
Obj.kód: 01390Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Vepřový bok bez kosti
Obj.kód: 07120Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.

Vepřový bok s kostí
Obj.kód: 07110Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.

Kotleta z naší udírny
Obj.kód: 03340Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Krkovička z naší udírny
Obj.kód: 03310Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.

Bůček z naší udírny
Obj.kód: 03390Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.