VÝROBKY
Šunkový salám
Obj.kód: 00010Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Vepřová krkovička s kostí
Obj.kód: 07070Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.
Hovězí svíčková
Obj.kód: 08050Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
Hovězí vysoký roštěnec bez kosti (Rib eye steak)
Obj.kód: 08370Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
Šunkový salám zauzený 1977
Obj.kód: 00270Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Párek "Delikates"
Obj.kód: 01370Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Vepřová kýta bez kosti
Obj.kód: 07020Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak)
Obj.kód: 08070Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
Tišnovské koleno
Obj.kód: 02590Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
Libová klobása k opékání
Obj.kód: 01360Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
Hovězí zadní - falešná svíčková
Obj.kód: 08020Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak)
Obj.kód: 08170Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.