KE STAŽENÍ
DOKLAD O REGISTRACI DPH | RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA | ||
CERTIFIKÁT IFS 2024 EN Tišnov |
| ÚSPORA EMISÍ ZA ROK 2023 | |
CERTIFIKÁT METROLOGIE | CERTIFIKÁT BIO | ||
DOKLAD O REGISTRACI DPH | RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA | ||
CERTIFIKÁT IFS 2024 EN Tišnov |
| ÚSPORA EMISÍ ZA ROK 2023 | |
CERTIFIKÁT METROLOGIE | CERTIFIKÁT BIO | ||
výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.