Hovězí vyzrálé maso
Hovězí flank steak
Obj.kód: 08190Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
Hovězí krk steak
Obj.kód: 08830Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak)
Obj.kód: 08620Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
Hovězí nízký roštěnec bez kosti (Sirloin steak)
Obj.kód: 08400Skupina: Vyzrálé hovězí maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
Hovězí pupek (skirt steak)
Obj.kód: 08310Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
Hovězí svíčková (Fillet mignon)
Obj.kód: 08240Skupina: Vyzrálé hovězí maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
Hovězí veverka (Hanger steak)
Obj.kód: 08100Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
Hovězí vysoký roštěnec bez kosti (Rib eye steak)
Obj.kód: 08370Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak)
Obj.kód: 08070Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak)
Obj.kód: 08170Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak)
Obj.kód: 08690Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.