Hovězí nízký roštěnec bez kosti (Sirloin steak)

Hovězí nízký roštěnec bez kosti (Sirloin steak)
| Obj. kód: 08400 |
Skupina
Skupina

Vyzrálé hovězí maso

Podmínky skladování
Podmínky skladování

Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.

Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.

 

MÁTE ZÁJEM O PRODUKT? NAPIŠTE NÁM.

Položky označené (*) je nutné vyplnit.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X