Hovězí maso

Hovězí kosti harfyVÍCE INFORMACÍ

Hovězí kosti harfy

Obj.kód: 08160

Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí morkové kostiVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí přední bez kosti kližkaVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí přední bez kosti krkVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte 0°C do 7°C.

Hovězí přední s kostí hrudíVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí roštěnáVÍCE INFORMACÍ

Hovězí roštěná

Obj.kód: 08040

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí svíčkováVÍCE INFORMACÍ

Hovězí svíčková

Obj.kód: 08050

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí zadní - falešná svíčkováVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí zadní - kýtaVÍCE INFORMACÍ

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

Hovězí zadní - plecVÍCE INFORMACÍ

Hovězí zadní - plec

Obj.kód: 08030

Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.

VĚDĚLI JSTE?

UZENÍ

výrobku má jako primární cíl konzervaci výrobku, sekundárním cílem je dosažení požadovaného vzhledu a chuti uzeniny. K uzení se užívá horký (velká většina běžných uzenin), teplý (kusové výrobky s vysokým obsahem tuku) nebo studený (luxusní výrobky) kouř. Při uzení horkým kouřem je výrobek předsušen v horkém vzduchu na požadovaný obsah vody, vystaven zauzovacímu prostředí a následně dovařen v horké páře.

X