VÝROBKY
![Hovězí přední s kostí hrudí](/files/products_images/product_small/h/Hovezi_hrudi_sk.jpg)
Hovězí přední s kostí hrudí
Obj.kód: 08131Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
![Hovězí pupek (skirt steak)](/files/products_images/product_small/h/Hovezi_skirt_steak.jpg)
Hovězí pupek (skirt steak)
Obj.kód: 08310Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
![Pečený bok](/files/products_images/product_small/p/Peceny_bok_1.jpg)
Pečený bok
Obj.kód: 01890Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
![Uzená plec](/files/products_images/product_small/u/Uzena_plec_1.jpg)
Uzená plec
Obj.kód: 01740Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
![Vepřová kotleta s kostí](/files/products_images/product_small/v/Vepr._kotleta_sk_.jpg)
Vepřová kotleta s kostí
Obj.kód: 07040Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7 °C.
![Hovězí svíčková (Fillet mignon)](/files/products_images/product_small/h/Hovezi_svickova_palec.jpg)
Hovězí svíčková (Fillet mignon)
Obj.kód: 08240Skupina: Vyzrálé hovězí maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.
![Premium Debrecínská pečeně](/files/products_images/product_small/d/Debrecinska_pecene_1.jpg)
Premium Debrecínská pečeně
Obj.kód: 01780Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte při teplotě od 0°C do +7°C.
![Lahůdkové párky](/files/products_images/product_small/l/Lahudkove_parky_1.jpg)
Lahůdkové párky
Obj.kód: 01020Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
![Uzená slanina bez kůže](/files/products_images/product_small/u/Uzena_slanina.jpg)
Uzená slanina bez kůže
Obj.kód: 01750Skupina: Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do +7°C.
![Vepřová krkovička bez kosti](/files/products_images/product_small/v/Vepr._krkovice_bk_.jpg)
Vepřová krkovička bez kosti
Obj.kód: 07100Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7 °C.
![Hovězí roštěná](/files/products_images/product_small/h/Hovezi_rostena.jpg)
Hovězí roštěná
Obj.kód: 08040Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
![Hovězí veverka (Hanger steak)](/files/products_images/product_small/h/Hovezi_veverka.jpg)
Hovězí veverka (Hanger steak)
Obj.kód: 08100Skupina: Hovězí vyzrálé maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 3°C.