Vepřové maso
Vepřová hlava bez laloku
Obj.kód: 07130Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
Vepřová hlava s lalokem
Obj.kód: 07140Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
Vepřová kotleta bez kosti
Obj.kód: 07050Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
Vepřová kotleta s kostí
Obj.kód: 07040Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7 °C.
Vepřová krkovička bez kosti
Obj.kód: 07100Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7 °C.
Vepřová krkovička s kostí
Obj.kód: 07070Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.
Vepřová kýta bez kosti
Obj.kód: 07020Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
Vepřová panenka
Obj.kód: 07060Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
Vepřová plec bez kosti
Obj.kód: 07080Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.
Vepřové koleno zadní s kostí
Obj.kód: 07150Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0°C do 7°C.
Vepřový bok bez kosti
Obj.kód: 07120Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.
Vepřový bok s kostí
Obj.kód: 07110Skupina: Výsekové maso
Podmínky skladování: Skladujte a uchovejte od 0 °C do 7°C.